Hello Folks! Welcome to Our Blog.

Samen met haar vriendin Sanne was ze op de fiets naar de disco gereden. Net als op andere vrijdagavonden hadden ze ook vanavond al snel in de drukke disco twee jongens ontdekt die vanavond de drankjes voor hen mochten kopen. Dat de automatisch tegenprestatie met hen dansen was maakte haar en Sanne niet uit. Uiteindelijk waren et toch meer zij en Sanne die samen dansten en de jongens stonden er dan vaak wat klunzig bij te bewegen. Omdat de muziek altijd hard staat en ze de hele avond op de dansvloer staan hoefden ze ook niet met de jongens te praten, behalve dan om te zeggen wat ze wilden drinken. Hun gewillige slachtoffers van deze week heetten Rick en Peter. Rick hing het meeste bij haar in de buurt terwijl Peter meer bij Sanne in de buurt bleef. Blijkbaar hadden de mannen tijdens het halen van de drankjes hun onderling verdeeld. Ze moest zeggen dat beide jongens niet super knap waren maar dat ze zeker ook niet onaantrekkelijk waren. Maar toch zag ze geen van beide als mogelijk nieuw vriendje. De verkering met haar laatste vriendje was nu al weer zo’n drie maanden uit maar ze had eigenlijk nog geen behoefte aan nieuwe verkering en genoot met volle teugen van haar vrijheid. Sanne zat de hele avond al wat minder in haar vel en toen de jongens even wat te drinken waren gaan halen zei ze dat ze zich verveelde en Peter haar irriteerde.

 

Het was een uur of twee toen ze samen even naar het toilet gingen, de jongens op de dansvloer achterlatend. Sanne zei dat ze enorme hoofdpijn had en naar huis wilde. Zelf had ze daar nog helemaal geen zin en ze spraken af dat Sanne met wat klasgenootjes die ook in de disco waren naar huis zou fietsen en dat ze elkaar de volgende dag weer zouden bellen. Ze namen afscheid en ze zei dat zij het wel aan Peter zou uitleggen.

Leave a Reply

Van Tesch
Recent Comments