Hello Folks! Welcome to Our Blog.

Een waar gebeurd carnaval verhaal. Het gaat over mijn vriendin, een vriend en mezelf.

Mijn vriendin en ik besloten om dit jaar ook maar eens te genieten van de carnavalvreugde, eigenlijk was het meer een sociale verplichting. Het was een gekostumeerd bal. Mijn vriendin had de opvallende pakken (Belle en het Beest) gaan huren en ik wist niet welke het waren. We zouden eerst onze innerlijke wat gaan versterken in een knus en gezellig restaurantje. Daar lieten we ons flink zakken in enkele glaasjes zeer lekkere wijn, maar zo konden we naar het restaurant gaan. We zouden ons later gaan omkleden.

Bij het buitengaan werd de wijn mijn vriendin ietwat te veel. Ze was op slag dronken. Ik bracht haar naar huis, het immers toch zo voorzien om langs daar te gaan om ons om te kleden. Ze kon nog amper op haar benen staan en besloot dan maar thuis te blijven. Ik zou dan maar alleen de sociale verlichting gaan vervullen. Ik trok mijn pak aan en vertrok. Zij lag op het bed te rusten.

Na enkele uurtjes bekwam zij een beetje en besloot toch nog naar het feest gaan. Zij wist welk pak ik aanhad en wist ook dat ik geen benul had van haar pak. Zij besloot me een poets te bakken en te testen hoe trouw ik wel zou zijn.

Al gauw had ze “het beest” gevonden. Het danste met verschillende vrouwen, tot het plots voor haar stond. Haar kans. Ze danste zwoel en ophitsend. Ze liet duidelijk te verstaan wat er mogelijk was. Het beest fluisterde een ondeuglijk voorstel in haar oortje en ze ging er (nog licht door de wijn) er meteen op in. Buiten op de parking liet ze zich gewillig nemen door het beest terwijl er enkele toevallige voorbijgangers zich de ogen de kost gaven. Het hitste hen nog meer op. Onder handgeklap kwam ze lekker klaar.

Na de vrijpartij, verdween ze plotseling. Ze wou immers haar vriend testen. Ze ging weer naar huis en kroop nog nagenietend in haar bed. Enkele uurtjes later kwam ik ook thuis en vond haar nog wakker met en boekje in haar handen. Ze vroeg me nieuwsgierig hoe het geweest was. Ik antwoordde; “gewoon, niets

bijzonders, je weet toch dat ik me niet goed amuseer als je er niet bij bent”. Ze werd een beetje boos en vroeg: is er niets anders geweest, geen vrouw of dergelijks? Ik antwoordde: neen. Toen kwam er een hevige woordenwisseling, ik kreeg alle verwijten naar mijn hoofd en snapte er niets van. Toen ze op het punt stond om met ruzie naar haar moeder te vertrekken, nam ik haar vast en dwong haar om even naar mijn uitleg te luisteren en vertelde haar dat ik slechts enkele minuten op het bal was geweest. Nadien was ik naar onze stamkroeg getrokken en daar de rest van de avond vertoefd. Een gesamelijke vriend uit het cafĂ© vroeg of hij mijn pak mocht en lenen om naar het bal te kunnen gaan. Ik stemde toe en ik zijn kleren aan en hij zou het pak de dag nadien terug brengen. Mijn vriendin schaamde zich maar biechtte het ganse verhaal op, ook hoe zij genoten had. Nu was het mijn beurt om geil te raken en nam haar ook.

Leave a Reply

Van Tesch
Recent Comments